SUSZIE

  • BEAUTY
    • Make-up
    • Huidverzorging
    • Nagels
    • Parfum
  • FASHION
    • Accessoires
    • Outfits
    • Shoplogs
  • HEALTH
    • Eten&Drinken
    • Hardlopen
    • Recepten
  • LIFESTYLE
    • Boeken & TV
    • Hotspots
    • Persoonlijk
    • Winactie
    • Tags
  • TRAVEL
  • CONTACT
    • Over Suszie
    • Privacyverklaring
    • Disclaimer
Health, Recepten

Suszie Serves: French Toast Cinnamon Rolls

8 oktober 2017

I love me some sweet food! Echt gezond is dit recept niet, maar ik vind het zelf wel echt mega leker. Ik kwam dit recept tegen op Tasty en besloot om het eindelijk eens een keer te maken in plaats van altijd maar te liken. Zo maakte ik een tijdje geleden al de pasta met avocado en spek, is het nu tijd voor deze french toast cinnamon rolls. Lees je mee voor het recept?

Suszie Serves: French Toast Cinnamon RollsIngrediënten (voor 3-5 personen):
1 blikje kaneelbrood (de AH verkoopt dit kant en klaar)
1 stokje vanille (of 4 gram vanille extract)
65 milliliter melk
6 gram kaneel
3 eieren
20 gram boter

Benodigdenheden:
Een ovenschaal
Een maatbeker of kom om in te mixen
Een garde
Een oven (195 °C)

Suszie Serves: French Toast Cinnamon RollsIk heb het recept van Tasty gebruikt, maar ik vond het allemaal erg veel: dus ik heb alle eenheden gehalveerd. En dan nog heb je mega veel! Allereerst begin je met het in stukjes snijden van het kaneel brood. Ik heb zelf eerst ronde plakken gesneden en deze daarna in vier stukken verdeeld. Je kunt kant en klaar kaneelbrood kopen bij de Albert Heijn, maar wanneer je helemaal optimistisch bent kun je dit natuurlijk ook zelf maken. De gesneden stukken kaneelbrood leg je in de ovenschaal, die je hebt ingevet met boter. Je moet het rijkelijk invetten! Ondertussen zet je de oven aan en verwarm je deze voor op 195 °C .

Suszie Serves: French Toast Cinnamon RollsSuszie Serves: French Toast Cinnamon RollsNu begin je met het mengsel wat je er over heen gaat gieten. Je gooit de drie eieren, kaneel, de zaadjes van één vanille stokje en de melk samen in een kom en mixt dit even door elkaar.  Wanneer het mengsel klaar is giet je dit over de stukjes kaneelbrood en zet je de schaal voor 25 minuten in de oven.

Suszie Serves: French Toast Cinnamon RollsEn zo ziet het eruit als het uit de oven komt! Eerlijk: mijn ovenschaal was iets te klein, waardoor het brood nog een beetje te nat was. Ik had dit kunnen voorkomen door minder mengsel te nemen, of een grotere ovenschaal. Opzich smaakt dit verder prima hoor! Wentelteefjes zijn altijd iets aan de zachtere kant.

Suszie Serves: French Toast Cinnamon RollsIk besloot om zelf wat icing te maken en deed dit door poedersuiker met melk te mengen. Zorg ervoor dat het mengsel lekker dik is en drapeer het mengsel over de french toast cinnamon rolls. Nu is het tijd om te eten! Het is echt heel lekker én je kunt het zo zoet maken als je zelf wil natuurlijk: voeg gewoon wat extra kaneel of vanille toe aan het mengsel. De icing maakt het trouwens ook wel een stuk zoeter.

Houd jij van wentelteefjes?

Liefs, Susan
Bloglovin‘ Instagram Facebook

SHARE THIS POST
FACEBOOK · TWITTER · PINTEREST · EMAIL · WHATSAPP
Outfit: Palm Tree blouse »
« Persoonlijke update: Even bijkletsen!

Comments

  1. zazazoobeauty says

    8 oktober 2017 at 07:12

    Ohhhh dit ziet er heerlijk uit zeg! Kun je de kaneel ook vervangen door cacao?

    Beantwoorden
  2. Marije says

    8 oktober 2017 at 07:51

    Hou op met al die lekkere recepten

    Nu wil ik dit als ontbijt

    Beantwoorden
  3. Romy says

    8 oktober 2017 at 08:56

    Oeh, dat ziet er echt onwijs lekker uit! Echt zo’n zoete lekkernij die het perfect doet in de herfst of op een verjaardag 🙂

    Beantwoorden
  4. Hennie says

    8 oktober 2017 at 09:03

    Oh. Wat. Lekker. En ik heb net weight watchers weer geïnstalleerd! Ben dol op wentelteefjes. Daarom heb ik ook weight watchers weer geïnstalleerd. 🙂

    Beantwoorden
  5. Sija says

    8 oktober 2017 at 09:10

    Wat ziet dit er heerlijk uit! Ik hou heel erg van wentelteefjes dus het lijkt me echt lekker om dit te proberen.

    Beantwoorden
  6. Nancy says

    8 oktober 2017 at 09:20

    Mmmmm, kaneel! Heerlijk!

    Beantwoorden
  7. ByChristiana says

    8 oktober 2017 at 11:00

    Oh myyyyyyy! Dit ziet er echt ZO lekker uit! Mijn vriend heeft gisteren een appel kaneel cake gebakken, niet buitengewoon spectaculair of origineel, maar ook ZO lekker!!!

    Beantwoorden
  8. Laura says

    8 oktober 2017 at 15:43

    Klinkt super lekker! Ik houd ook van wentelteefjes, alleen echt lang geleden dat ik die voor het laatst heb gegeten!

    Beantwoorden
  9. Anna Gerrie says

    9 oktober 2017 at 17:34

    Ohh wat lekker!

    Beantwoorden
  10. Annika says

    12 oktober 2017 at 11:28

    Ziet er lekker uit. Ik heb nog zo’n blikje staan, misschien vindt mijn 6-jarige dit leuk om te doen na school vanmiddag!

    Beantwoorden
    • Susan says

      12 oktober 2017 at 11:31

      Doen! Stuur je een foto als je het gemaakt hebt? 🙂

      Beantwoorden
  11. Coenraad Groenewald says

    7 mei 2021 at 13:28

    Was zeker lekker, met ahoornsiroop erover voor een beetje extra zoetigheid.

    Beantwoorden

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi there! Welkom op Suszie.nl, mijn persoonlijke plekje op het internet waar ik een aantal jaar lang mijn reviews, ervaringen en verhalen deel. Op dit moment komen er blogposts online op woensdag en zondag, maar voor een kijkje achter de schermen ben ik ook te vinden via social media. Klik gewoon maar eens op de buttons rechtsboven! Voor nu: happy reading! XOXO

Mooi en gezondMooi en gezond

POPULAIRE POSTS

Trend It Up Brow Gel filler 030

15 april 2018

Harry Potter Expo in Utrecht

Harry Potter Expo in Utrecht

28 februari 2017

Ditverzinjeniet.nl Lichtbox

Fizz lichtbox met 72 symbolen

4 oktober 2016

JOIN THE LIST

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

© 2018 SUSZIE

THEME BY ECLAIR DESIGNS

We gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze site te bieden.

Je kunt meer informatie vinden over welke cookies we gebruiken of deze uitschakelen in de instellingen .

SUSZIE
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Privacyoverzicht

Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.

Strikt noodzakelijke cookies

Strikt noodzakelijke cookie moet te allen tijde worden ingeschakeld, zodat we je voorkeuren voor cookie-instellingen kunnen opslaan.

Als je deze cookie uitschakelt, kunnen we je voorkeuren niet opslaan . Dit betekent dat elke keer dat je deze site bezoekt het nodig is om cookies weer in te schakelen of uit te schakelen.